Over ons team van Expolared.

OVER ONS

Expolared is opgericht in 2020 door drie vrienden die een grote passie hebben voor film. Camera's zijn altijd een groot deel van ons leven geweest. Voor ons was het niet alleen het creëren van herinneringen, maar het was een hulpmiddel om de wereld te verkennen, verhalen te vertellen en de schoonheid om ons heen vast te leggen. Dat is uiteindelijk de kern geworden van dit geweldige bedrijf.  

We zijn grote natuurliefhebbers en zijn hier dan ook veel te vinden. Niet alleen voor onze outdoor films, maar ook tijdens onze reizen zoeken we veel te natuur op. De schoonheid en rust in de natuur geeft ons de inspiratie die we nodig hebben om mooie en inspirerende films te maken. 

 

Expolared is een echt vriendenteam. Dit zorgt ervoor dat we elkaar goed aanvoelen, maar ook dat we voor een  gezellige sfeer op de set zorgen. Voor een avondje ouderwetse muziek uit de jaren 70 of een goed potje voetbal kun je ons ook zeker wakker maken! 

DJI_0489.jpg
_MG_4263.jpg

Jesse Dercks

Filmmaker & Oprichter 

Al op jonge leeftijd nam ik mijn camera mee tijdens het reizen om de wereld om me heen vast te leggen en verhalen te vertellen. Niks is veranderd wat dat betreft, alleen de liefde voor hetgeen ik doe wordt telkens maar groter en groter.

06-19085611

  • Instagram
  • LinkedIn

Lars Dercks

Filmmaker & Oprichter 

Een aantal jaar geleden heb ik de filmcamera opgepakt en daarna nooit meer losgelaten. Voornamelijk door middel van dronebeelden probeer ik verhalen via een ander perspectief tot leven te laten komen. 

06-81777980

  • LinkedIn
_MG_4379.jpg
WhatsApp Image 2022-01-24 at 22.18.29.jpeg
Jeroen Kuiper van Expolared

Jeroen Kuiper

Online Marketeer

Mijn passie voor social media en interesse in de wereld van content & film gaat al ver terug. De ontwikkelingen binnen de online marketing is iets waar ik me al jaren mee bezig houd. Als een vis in het water en met veel energie zet ik me in voor Expolared om de ‘limit in the sky’ te doorbreken.

06-45873768

  • Instagram
  • LinkedIn